"Growth is painful, change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don't belong."

1 op 1

Je hebt interesse voor een 1 op 1 sessie met mij.
Counselling of ook wel psychosociale therapie genoemd is de meest gangbare vorm van 1 op 1 therapie.

Deze therapie vorm wordt vaak ingezet bij stress klachten (veroorzaakt door verschillende problemen), burnout of overspannenheid.
Counselling helpt ook wanneer je kampt met bepaalde levensvragen, problemen op het werk, communicatie problemen, problemen bij scheiding of na scheiding, slaap problemen, vermoeidheid en of allerlei emotionele problemen.

Mindfulness therapie wordt vaak ingezet op het moment dat je graag een mindfulness training wilt gaan doen maar liever niet in een groep deze training doet.
Je kan dan 1 op 1 met mij deze training doorlopen, en je gaat meer jouw specifieke hulpvraag in.
Een mindfulness training op maat zeg maar.

Counselling

Je bent in een negatieve spiraal terecht gekomen.
Aan alles merk je dat het even niet lekker loopt.
Je ervaart meer stress, bent prikkelbaar, misschien slaap je slechter.
Het kan zijn dat je veel aan het piekeren bent.
Je merkt dat het je stoort in je dagelijkse functioneren.
En dat is niet wat je wilt.

Counselling kan je helpen om weer uit de negativiteit te komen.

Mindfulness therapie

Je zoekt meer rust in je hoofd en in je lichaam.
De hectiek van de dag heeft een grote invloed op je.
Je zou meer kalmte, focus en helderheid willen ervaren.
Mindfulness therapie richt zich op het moment, want in het moment heb jij de mogelijkheid om te kiezen. Hierdoor ga jij jouw patronen beter begrijpen en zult ervaren dat je wel degelijk invloed hebt op jouw leven.

Ik heb verschillende 1 op 1 sessies gehad met Rafiie. Dit is erg fijn, er wordt je een spiegel voor gehouden. Dat is soms confronterend. Maar er wordt ook gelijk gekeken, hoe nu verder. Wat kan jij zelf doen om je problemen op te lossen. Of om je beter in je vel te laten zitten. Dankzij de 1 op 1 sessie met Raffie ben ik liefdevoller voor mezelf geworden. Kan ik beter met het hectische en snelle leven omgaan. Dit alles is een enorm leerproces en dankzij Raffie ben ik elke dag met dit leerproces bezig. En wanneer je er zelf echt even niet meer uit komt, je dit proces met Raffie kan bespreken zodat je weer heldere inzichten krijgt, waar je weer verder mee kan.

Ik ben erg blij met de sessies met Raffie, ik zou het iedereen kunnen en willen aanraden. Het heeft mijn leven al stukken verbeterd.
Mariska van Dijk
In een periode van rouw merkte ik dat ik een andere weg in wilde slaan. Ik wilde meer betekenis aan mijn leven geven. Maar ik wist niet hoe en die zoektocht maakte mij onzeker. Raffie hielp mij om weer vertrouwen te krijgen in de toekomst, juist door die toekomst los te laten en te leren zijn in het huidige moment. Het leverde me meer compassie op voor mezelf, maar ook voor de mensen om mij heen.
AANDACHT voor BEWEGING
Leefstijlcoach & Mindful Run instructeur Noordoostpolder
Ik kende Raffie al, maar vond het toch spannend om echt naar mijn kern te gaan. Raffie bouwt aan vertrouwen, luistert oprecht, laat je thuis voelen en is heel persoonlijk met veel warmte. Met haar kennis op vele vlakken helpt ze je duidelijk begrijpen waar je blokkade vandaan komt en hoe je ermee kunt omgaan.
Maartje van de Wetering
Ondernemer

Focus gesprek.

Merk jij dat je hulp nodig hebt bij bepaalde zaken in jouw leven. 
Maar weet je niet zo goed wat je nu precies wil of nodig hebt?
Neem dan vrijblijvend een focusgesprek met mij.
Samen kunnen we dan gaan kijken wat jij graag wilt en of ik daarvoor de aangewezen persoon ben om met jou te mogen werken. 
Het kost je niets maar het brengt je altijd iets!