Over mij

Merk je bij jezelf een soort zwaarte waar je niet echt de vinger op kan leggen?
Je voelt snel irritatie, bent sneller vermoeid, bent aan het piekeren, slaapt slechter, merkt kleine pijntjes in het lichaam.

Grote kans dat je maar door gaat.
Ook ik ging altijd maar door, daar lag mijn kracht.
Totdat ik een Burn-out kreeg.

Dat was mijn wake-up call ik wilde anders. Het duurde nog jaren voordat ik de opleiding tot register stress counsellor ging doen, maar eenmaal in die opleiding snakte ik naar meer.
Ik voelde dat bij praten alleen het antwoord niet lag. Er mocht opnieuw geluisterd worden naar het lichaam.
En zo startte ik mijn zoektocht. Yin yoga kwam op mijn pad en daarmee werd mijn vuurtje voor mindfulness aangestoken.

Mindfulness nam een steeds een grotere rol in mijn leven.
En nu is het niet meer weg te denken. Als gekwalificeerd en geregistreerd mindfulness en meditatie teacher geef ik les aan groepen maar ook individueel.
Met mindfulness raken we dat stuk aan wat we zo vaak vergeten. We rennen maar door in de hectiek van de dag, door mindfulness vind je weer rust bij jezelf. Het geeft je balans.

De combinatie van psychosociale therapie, Mindfulness maar ook Zelf compassie helpt je weer thuis te komen bij jezelf.
Want vaak ligt daar het antwoord al, dat je te ver bent afgedreven van jezelf.
Om je weer heel te voelen, rust te ervaren en weer te ervaren dat jij aan het roer staat is het belangrijk dat deze verbinding wordt hersteld.
In mijn therapie sessies geef ik je inzichten waardoor je de verbinding weer gaat maken met jezelf. Dit helpt je om het pad te gaan bewandelen dat je graag wilt. Je zult meer energie, betere focus en meer levensvreugde ervaren.


Uiteraard beoefen ik zelf elke dag mindfulness, om zo dagelijks verdieping te vinden in mijn beoefening, om dit ook weer door te geven aan mijn klanten.

Mijn vak als stress Counselor (psychosociale therapeut) heeft door gebruik te maken van mindfulness/ zelfcompassie hierdoor een prachtige verdieping gekregen. Daarmee worden er in mijn praktijk prachtige stappen gezet worden door mijn klanten.

Als mens leef ook ik in een hectische wereld, met de uitdagingen van veel prikkels en hectiek, en juist daarom is het mijn passie om te blijven delen hoe je mindfulness kunt beoefenen in het dagelijkse leven. Mijn missie is dan ook om je te helpen genieten van een meer vervullend en zinvol leven.

Ik zou het ontzettend leuk vinden om je te ontmoeten tijdens één van mijn trainingen of in mijn praktijk.

Mijn kwaliteiten zijn:

Lees hier meer over de opleidingen en ervaringen die ik heb opgedaan.